Sovelluksen poistaminen

Laajenna kaikki | Pienennä kaikki

Sovelluksen poistamisen jälkeen tietokoneesi ja henkilötietosi ovat suojaamattomia.

Sovelluksen asennus poistetaan ohjatulla asennustoiminnolla.

Sovelluksen poistaminen Windows 7:ssä

Sovelluksen poistaminen Windows 8:ssa tai uudemmassa

Poistotoiminto sisältää seuraavat vaiheet:

1. Sovelluksen poistaminen edellyttää sovellusasetusten suojaussalasanan antamista. Jos et jostain syystä pysty syöttämään salasanaa, sovelluksen poistaminen ei ole mahdollista.

Tämä vaihe tulee näkyviin, jos sovelluksen poistaminen on suojattu salasanalla.

2. Tietojen tallennus myöhempää käyttöä varten

Tässä vaiheessa voit määrittää, mitkä sovelluksen käyttämät tiedot haluat säilyttää myöhempää käyttöä varten sovelluksen seuraavan asennuksen aikana (esim. asennettaessa sovelluksen uudempaa versiota).

Voit tallentaa seuraavat tiedot:

1. Poiston vahvistaminen

Koska sovelluksen poisto uhkaa tietokoneesi turvallisuutta ja henkilökohtaisia tietojasi, sinua pyydetään vahvistamaan aikomuksesi poistaa sovellus. Suorita vahvistus napsauttamalla Poista-painiketta.

2. Poiston viimeistely

Tässä vaiheessa ohjattu toiminto poistaa sovelluksen tietokoneeltasi. Odota, kunnes poisto on valmis.

Tämä toiminto ei välttämättä ole käytettävissä kaikilla alueilla.

Sinun täytyy käynnistää käyttöjärjestelmä uudelleen sovelluksen poistamisen aikana. Jos peruutat välittömän uudelleenkäynnistyksen, sovelluksen poiston suorittamista loppuun viivytetään, kunnes käyttöjärjestelmä käynnistetään uudestaan, tai kunnes tietokone sammutetaan ja käynnistetään uudestaan.